ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Abra Iride
Bauder
Bellinzoni
Bosch
Brillux
Ceresit
Diamant-Boart
FILA
Genesis APS
Gutjahr
Husqvarna
Laticrete
Lithofin
Litokol
MAPEI
Megapoxy
NanoPhos
Raimondi
Stora - Drain
Talpa
YSHIELD
Απόλλων

Laticrete

Από την ίδρυση της το 1956 η εταιρεία LATICRETE International Inc. είναι αφοσιωμένη στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη υλικών υψηλής ποιότητας και αντοχής, προσφέροντας πρωτοποριακές εφαρμογές και εξασφαλίζοντας ιδανικές λύσεις όσον αφορά την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων, μαρμάρου, γρανίτη και άλλων φυσικών και τεχνητών λίθων. Στα χρόνια που πέρασαν, πρωτοπορήσαμε στη χρήση του λάτεξ ως πρόσμικτου σε τσιμεντοκονιάματα, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά υψηλές αντοχές, και σημαντικά χαμηλότερο κόστος εργατικών. Δημιουργήσαμε τα πρώτα συγκολλητικά εποξειδικής βάσης που καθαρίζονται εύκολα μόνο με νερό. Κατακτήσαμε την πρώτη θέση στον χώρο των συγκολλητικών υλικών και συστημάτων τοποθέτησης και αρμολόγησης κεραμικών πλακιδίων, φυσικής και τεχνητής πέτρας ανά τον κόσμο. Η προηγμένη τεχνολογία αποτελεί την αιχμή της LATICRETE και είναι όντως εντυπωσιακή. Αλλά αυτό που κάνει την LATICRETE να ξεχωρίζει ως η επιλογή του επαγγελματία, είναι η εγγύηση ποιότητας, η πλήρης τεχνική υποστήριξη και το service.

Όλα τα υλικά που φέρουν το όνομα LATICRETE έχουν προδιαγραφές που ξεπερνούν κατά πολύ τα πρότυπα της διεθνούς αγοράς.

Τα υλικά LATICRETE παρέχουν Πιστοποιητικό Ποιότητος ISO 9001. Σε κάθε στάδιο κατά τη διαδικασία παραγωγής τους στο εργοστάσιο, τα υλικά περνούν από σειρά εξετάσεων και αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.

Το διεθνές Δίκτυο Αντιπροσώπων και το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης LATICRETE στην Ελλάδα είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και εξυπηρέτηση.


Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://www.laticrete.com

Προϊόντα της εταιρείας:

Υλικά Πλακιδίων Φυσικών Λίθων >> Κόλλες (2)
Εποξειδικά Συστήματα (2)