> ΑΦΟΙ Α. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. - Εταιρείες - NanoPhos

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Abra Iride
Bauder
Bellinzoni
Bosch
Brillux
Ceresit
Diamant-Boart
FILA
Genesis APS
Gutjahr
Husqvarna
Laticrete
Lithofin
Litokol
MAPEI
Megapoxy
NanoPhos
Raimondi
Stora - Drain
Talpa
YSHIELD
Απόλλων

NanoPhos

Στη NanoPhos ΑΕ εφεύρουμε νέα, έξυπνα υλικά, ώστε να λύσουμε καθημερινά προβλήματα. Με τη δύναμη της Νανοτεχνολογίας δημιουργούμε ένα λειτουργικό περιβάλλον άνεσης, ασφάλειας και ...ξενοιασιάς.

Ακούγεται σχεδόν μαγικό, αλλά η επιστήμη της Νανοτεχνολογίας έχει δώσει τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία ιδιαίτερων και λειτουργικών υλικών. Τα υλικά αυτά συχνά αποκαλούνται και "έξυπνα" καθώς ανταποκρίνονται σε εξωτερικούς παράγοντες. Ανάλογα με την εξωτερική μεταβολή, τα "έξυπνα" υλικά εμφανίζουν διαφορετικές μηχανικές, χημικές ή ηλεκτρικές ιδιότητες. Τα προϊόντα Νανοτεχνολογίας αποτελούν τη νέα επανάσταση με πρωτοποριακά υλικά στο χώρο της ιατρικής, των βιομηχανικών διεργασιών, των υλικών υψηλής αντοχής & ανθεκτικότητας, στην ενέργεια και το περιβάλλον.

Στη NanoPhos σχεδιάζουμε "έξυπνα" υλικά που λύνουν καθημερινά προβλήματα. Επιθυμία μας αποτελεί η μεταφορά της καινοτομίας από το εργαστήριο στην καθημερινότητα. Το όραμα μας είναι απλό και ξεκάθαρο: ?Tune the nanoworld to serve the macroworld? (Ρυθμίζουμε το Νανόκοσμο για να προσφέρουμε στο Μακρόκοσμο)? ή απλούστερα τα νανοσωματίδια στην υπηρεσία των ανθρώπων.


Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://www.NanoPhos.com

Προϊόντα της εταιρείας:

Αδιαβροχοποιητικά υλικά >> Σοβάδες - Αρμοί (1)
Αδιαβροχοποιητικά υλικά >> Μάρμαρα - Γρανίτες (3)
Αδιαβροχοποιητικά υλικά >> Ξύλα (1)
Αδιαβροχοποιητικά υλικά >> Κεραμικά - Πήλινα (1)
Καθαριστικά (3)

Image 1